top of page

EVENEMENTEN

Jaarlijks organiseren we tal van evenementen, al dan niet ten voordele van Residentie Vijverplein of andere initiatieven. Hieronder vind je een overzicht van al onze evenementen.

Verse pannenkoeken

Pannenkoekendag - 18 februari 2024

T.v.v. Kom op Tegen Kanker

Zaterdag 18 februari organiseren we een pannenkoekendag t.v.v. Kom op tegen Kanker! Bestel je pannenkoeken op voorhand en kom ze afhalen in de Kapelanij. Of kom er ter plaatse genieten van pannenkoeken, wafels of vlaai. Kijk komt toch ook?!

Afgelopen

Croque 'n Roll - 10 mei 2024

T.v.v. Residentie Vijverplein

Geniet van heerlijke croques en wraps en waan je in een sfeer van rock & roll met live-muziek! De opbrengst gaat integraal naar de activiteitenweek in mei, waarbij onze bewoners getrakteerd worden op tal van leuke activiteiten, zoals Planckendael, De Efteling, Home Fabiola...

ontbijt.png

Ontbijt - 28 mei 2024

De deelnemers van de dagbesteding in de Kapelanij staan te popelen om jou een heerlijk, vers ontbijt op te dienen. Geniet van verse boordjes, beleg, spek met eieren, fruit... Voor elk wat wils!

pasta-boursin-1-2.jpg

Pastadag - 20 september 2024

T.v.v. Residentie Vijverplein

Kom en geniet van heerlijke pasta's op onze Pastadag! Kies jouw favorieten uit het pastabuffet. Met de opbrengst worden er sint- en kerstcadeau aangekocht voor de bewoners met autisme van Residentie Vijverplein.

Binnenkort meer info
Afbeelding van WhatsApp op 2023-12-01 om 13.00.29_1a8ab762-2.jpg

Kersthappening - 13 december 2024

T.v.v. Residentie Vijverplein

Je bent van harte welkom op de Kersthappening in december! Ontdek unieke en handgemaakte kerstgeschenken in het Magassijntje en warm gezellig op met een glaasje jenever of een lekkere hotdog aan het buitenkraam. En waarom niet je bezoek combineren met een gezellig etentje in de Kapelanij?

Binnenkort meer info
bottom of page