top of page
DSC_1474_edited_edited.jpg

DAGBESTEDING

LEKKER BIJZONDER

In brasserie de Kapelanij wordt vanuit begeleidingsdienst Wegwijs dagbesteding aangeboden voor personen met ASS. Op ieders maat is er een takenpakket voorzien en werken de deelnemers onder begeleiding in de Kapelanij.


In de keuken bestaan de taken uit het wassen en snijden van groenten, cake bakken, dresseren van borden, voorbereiden van gerechten, de afwas, het proper houden van de keuken... In de bediening behoort het opnemen van bestellingen, deze klaarmaken en het bedienen van klanten tot het takenpakket. Verder zijn er ook algemene taken zoals o.a. het strijken van keukenhanddoeken, onderhouden van het terras en flesjes sorteren. Ook creatieve taken worden aangeboden. Deze zelfgemaakte producten worden verkocht in ons winkeltje ’t MagASSijntje.


Voor elke deelnemer wordt een takenpakket op maat opgesteld. Regelmatig wordt dit door de begeleiding en het personeel van de Kapelanij geëvalueerd en bijgestuurd indien nodig. Op regelmatige basis worden hiervoor gesprekken met de deelnemers georganiseerd.


Personen met een diagnose ASS kunnen vanaf 16 jaar terecht in onze werking indien zij beschikken over middelen voor dagbesteding binnen rechtstreekse of niet rechtstreekse hulpverlening (RTH of PVB).


Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een rondleiding.

 

De dagbesteding is open van dinsdag tot en met vrijdag tussen 9u30 en 16u00. Op maandag, de sluitingsdag van de brasserie, bieden we 2 keer per maand prikkelarme dagbesteding aan.

CONTACTGEGEVENS

De Kapelanij

Vijverplein 5

3690 Zutendaal

Tel.: 0477 871 354

Email: dagbesteding@wegwijs.stijn.be

blur.background.squareblur.blurphoto_2022614113718417.jpg
begeleiding 2_edited.png
opdienen.jpg
kaartjes prikken.jpg
bottom of page